Lussive Media verzorgt sinds enkele jaren individuele “elektronische muziek produceer” cursussen. Variërend van 4 tot 8 uur, met onderwerpen als sounddesign, mixage en mastering.
Dit hebben wij reeds voor vele producers gedaan, uit landen als Nederland, Duitsland, Mexico, Canada, Noorwegen, Engeland, Zwitserland, Denemarken en België.

Wij zien grote voordelen van het hebben van een produceer buddy. Iemand die net als jij, een passie heeft voor het produceren van elektronische muziek. Samen sta je sterk en kun je tot nieuwe inzichten, sounds en motivatie komen. Daarom bieden wij gedurende de maand Januari de “Produceer TeamUpTime” actie aan.

Normaal gesproken rekenen wij een extra tarief voor het volgen van een cursus met twee personen tegelijk. Speciaal in de maand Januari, zien wij hier nu van af. Vraag jouw produceer buddy of hij / zij interesse heeft in het volgen van een cursus bij Lussive Media.
Voor het volgen van een produceer cursus met twee personen, betalen jullie nu slechts het bedrag van één persoon. Deze actie is van toepassing op afspraken, die in Januari gemaakt worden. De cursus mag dan bijvoorbeeld ook in Februari of Maart gevolgd worden.
Voor meer informatie over beschikbare data en prijzen, kun je mailen naar contact@lussive.nl. Je kunt tevens het contact formulier invullen op onze website.

Heb je (nog) geen producer buddy? Informeer eens op de sociale media of producing fora. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de hashtag #LussiveTeamUpTime gebruiken. Plaats een oproep en gebruik de hashtag. Zo kan iemand anders jou wellicht vinden. Het is voor de effectiviteit van de cursus, natuurlijk wel van belang dat jullie enigszins op hetzelfde kennis niveau zitten. Zo kunnen wij zorgen dat jullie zoveel mogelijk uit de cursus halen.
Wij zien je aanmelding graag tegemoet en wensen je een muzikaal nieuwjaar toe!

Het Lussive Media team

ProducerTeamUpTime