KLINKT JE PRODUCTIE NOG NIET STRAK GENOEG?

Jouw track?

Jouw track na mixage door Lussive Media!

Het succes van een dance track is mede afhankelijk van de klank van de productie.

  • Is de kickdrum strak en goed hoorbaar?
  • Is de bassline voelbaar en zit hij de kickdrum niet in de weg?
  • Komt de Lead goed vol door?
  • Is de mix fris genoeg?
  • Staan de effecten op het juiste volume?

Nederland kent vele nieuwe getalenteerde producers. Echter is er een verschil tussen een creatief goede producer en een technisch goede producer. Veel jonge producers zijn zeer creatief, maar breken niet door omdat de geluidskwaliteit van de productie nog niet goed genoeg is. Platenmaatschappijen horen dit en weigeren daardoor wellicht een track. Om er zeker van te zijn dat jouw track goed klinkt, kun je de mixage vanaf nu laten doen door Lussive Media.
Of het nu om trance, house, electro, hardcore of hardstyle gaat.. wij zorgen voor een professioneel eindresultaat.
Informeer naar de mogelijkheden en prijzen door contact op te nemen.

Werkwijze

De gehele track dient in losse sporen aangeleverd te worden. Denk bijvoorbeeld aan kicks, basses, leads, vocalen en drums moeten apart worden aangeleverd in de volledige tracklengte. Dit resulteert uiteindelijk in een aantal volledige 16-bit of 24-bit files. Hoe meer sporen los aangeleverd kunnen worden, hoe beter het resultaat. Effecten als galm en delay dienen bij voorkeur niet opgenomen te worden in de losse sporen, zodat deze effecten door ons tijdens het mixage process kunnen worden toegevoegd. Hoe de aanlevering verder gaat wordt e-mail besproken.

Wat maakt Lussive Media anders dan andere geluidsstudios?

Elke mixing engineer heeft een eigen stijl. Vooral op het gebied van mixage van dance muziek (hardstyle, trance, house, etc), heeft Lussive Media al meer dan 10 jaar ervaring. Kijk op http://www.a-lusion.com om een indruk te krijgen van door Lussive Media gemixte tracks.
Lussive Media werkt samen met partners als Cloud 9 Music. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat jouw track direct aangeraden wordt bij onze partners.

Stappenplan

Klik op de stappen hieronder om te kijken hoe wij werken

Stap 1: Stuur je track en een referentie track op

Stuur jouw track is zoals hij door jou gemixed is. Een download link is voldoende. Dit kun je doen via een fileshare website zoals wetransfer.com. Dus geen complete MP3 of WAV bestanden als attachment.
Stuur daarnaast een (deel) van een referentie track op die jij goed vindt klinken. Een link is ook prima. Op basis van deze referentie track kunnen wij de sound nabootsen

Stap 2: Wij luisteren naar je huidige mix

Om het maximale resultaat te behalen, luisteren wij eerst naar je huidige mix. Op basis daarvan vragen wij je de losse sporen op te sturen. Soms is het wellicht nodig om bijvoorbeeld een lead in losse lagen door te sturen. Soms mag een reverb of delay aan blijven en soms moet alles helemaal droog zijn.

Stap 3: Exporteer de losse mixdown sporen

Exporteer alle gevraagde onderdelen als losse sporen op 16-bit of 24-bit 44kHz. De sporen dienen allemaal de volledige lengte te hebben zodat het arrangement gelijk blijft.

Stap 4: Stuur een losse mixdown sporen

Verstuur alle files naar ons via wetransfer.com, dropbox, yousendit, etc.

Stap 5: De mixage wordt uitgevoerd

Zodra alle benodigd bestanden in ons bezit zijn en de factuur betaald is, gaan wij de track mixen!

Stap 6: Beluister de nieuwe mix

Wij sturen een eerste versie van de nieuwe mix door, die je kunt beluisteren.

Stap 7: Correctieronde

Stuur ons jouw feedback en op basis daarvan voeren wij een correctieronde uit.

Stap 8: Definitieve mixage (en mastering)

Wij sturen je de nieuwe mixage toe als WAV / AIFF en masteren de track gelijk als je dat wilt.