Jouw track?
De professionele referentie track

KLINKT JE PRODUCTIE NOG NIET STRAK GENOEG?

Het succes van een dance track is mede afhankelijk van de klank van de productie.

  • Is de kickdrum strak en goed hoorbaar?
  • Is de bassline voelbaar en zit hij de kickdrum niet in de weg?
  • Komt de Lead goed vol door?
  • Is de mix fris genoeg?
  • Staan de effecten op het juiste volume?
  • Hoe klinkt de track mono?

 

Nederland kent vele nieuwe getalenteerde producers.
Echter is er een verschil tussen een creatief goede producer en een technisch goede producer.
Veel jonge producers zijn zeer creatief, maar breken niet door omdat de geluidskwaliteit van de productie nog niet goed genoeg is. Om er zeker van te zijn dat jouw track goed klinkt, kun je de mixage laten doen door Lussive Audio.
Of het nu om trance, house, electro, hardcore of hardstyle gaat.. wij zorgen voor een professioneel eindresultaat.
Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie of neem contact op.

Werkwijze

De gehele track dient in losse sporen aangeleverd te worden. Bijvoorbeeld de kicks, basses, leads, vocalen en drums moeten apart worden aangeleverd, in de volledige track lengte. Dit resulteert uiteindelijk in een aantal volledige 16-bit of 24-bit files. Hoe meer sporen los aangeleverd kunnen worden, hoe beter het resultaat. Effecten als galm en delay dienen bij voorkeur niet opgenomen te worden in de losse sporen, zodat deze effecten door ons tijdens het mixage proces kunnen worden toegevoegd. Hoe de aanlevering verder gaat wordt e-mail besproken.

Wat maakt Lussive Audio anders dan andere geluidsstudios?

Elke mixing engineer heeft een eigen stijl. Vooral op het gebied van mixage van dance muziek (hardstyle, trance, house, etc), heeft Lussive Audio al meer dan 20 jaar ervaring. Kijk op http://www.a-lusion.com of https://www.lussivemusic.com om een indruk te krijgen van door Lussive Audio gemixte tracks.
Lussive Audio werkt samen met partners als Cloud 9 Music. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat jouw track direct aangeraden wordt bij onze partners.

Stappenplan

Klik op de stappen hieronder om te kijken hoe wij werken

Stuur jouw track is zoals hij door jou gemixed is. Een download link is voldoende. Dit kun je doen via een fileshare website zoals wetransfer.com.
Stuur daarnaast een (deel) van een referentie track op die jij goed vindt klinken op hoge kwaliteit. Op basis van deze referentie track kunnen wij de sound nabootsen.

Om het maximale resultaat te behalen, luisteren wij eerst naar je huidige mix. Op basis daarvan vragen wij je de losse sporen op te sturen. Soms is het wellicht nodig om bijvoorbeeld een lead in losse lagen door te sturen. Soms mag een reverb of delay aan blijven en soms moet alles helemaal droog zijn. In een enkel geval vragen we je eerst mogelijke aanpassingen te maken als dit naar ons idee beter zou uitpakken.

Exporteer alle gevraagde onderdelen als losse sporen op 16-bit of 24-bit 44kHz. De sporen dienen allemaal de volledige lengte te hebben zodat het arrangement gelijk blijft.

Verstuur alle files naar ons via wetransfer.com, dropbox, yousendit, etc.

Zodra alle benodigd bestanden in ons bezit zijn en de factuur betaald is, gaan wij de track mixen!

Wij sturen een eerste versie van de nieuwe mix door, die je kunt beluisteren.

Stuur ons jouw feedback en op basis daarvan voeren wij een correctieronde uit.

Wij sturen je de nieuwe mixage toe als WAV / AIFF en masteren de track gelijk als je dat wilt.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...