HULP NODIG BIJ PRODUCEREN?

Lussive Audio verzorgt individuele produceer sessies (cursussen) voor het produceren van elektronische muziek. (trance, hardcore, hardstyle, EDM, etc)

Onze workshops worden gegeven door Onne Witjes, die een actieve carrière als DJ / Producer heeft in het Hardstyle genre (A-lusion). Hij heeft opgetreden over de hele wereld op evenementen als Qlimax, Defqon, EDC Las Vegas en HardBass.

Een produceer sessie duurt 4 of 8 uur, waarin zowel theorie en praktijk aan bod komt.
Aangezien de cursussen individueel gehouden worden, kan van tevoren de inhoud besproken worden naar wens en niveau van de cursist.
De cursus wordt gegeven in de studio van Lussive Audio te Elst (Gelderland). Wil je weten wat anderen van de cursus vonden? We hebben een aantal cursisten om hun reactie gevraagd. Bekijk hier de referentie pagina.
Wil je jouw mening na de cursus geven? Graag! Dit kan op de feedback pagina. Zo kunnen wij de cursus verder optimaliseren.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE CURSUS ONDERWERPEN

Algemene (computer) muziek theorie

Leer van alles over onderwerpen als: Audio, Midi, Frequenties, Hertz, Waveforms, Effecten, Akkoordenleer, Muziekterminologie, etc.
Hoe pas je EQ toe?
Hoe werkt compressie?
Wat is het verschil tussen Inserts en Sends?

DAW software / productie software

Leer werken met de laatste versies van software als Cubase, Studio One, Ableton, Logic, Wavelab en Reason. Werk je al met bovenstaande programma’s? Wij hebben uiteraard de nodige tips en trucs die je wellicht nog niet kent en van jou een geavanceerde gebruiker maken. Andere pakketten eventueel mogelijk op aanvraag.

Sounddesign

Leer hoe je geluiden kunt analyseren en namaken met behulp van VSTi’s / Audio Units of krijg uitleg over de interface van deze plugins.
Enkele voorbeelden van mogelijk te behandelen plugins zijn: Native Instruments, FabFilter, Rob Papen, Sylenth1, Virus Ti, Nexus, UAD, East West, etc.
Leer bijvoorbeeld hoe je een hardstyle kick kunt maken, een house / electro filter sweep of een trance pad.

Mixage / Mastering

Een strakke mixage of krachtige master kunnen maken is natuurlijk erg belangrijk. Ook dit kan tijdens de produceer sessies aan bod komen.

Prijzen

De prijzen staan nu op onze tarieven pagina.

Neem contact op voor meer informatie en beschikbare data.

Tip!

Neem een bestaand project mee in bijvoorbeeld Logic, Cubase of Studio One. Dat kunnen wij kijken of je werkwijze nog geoptimaliseerd kan worden. Efficient te werk gaan kan er voor zorgen dat je jouw creativiteit maximaal kan benutten. Je kunt zelfs je eigen laptop meenemen, om volledig in je eigen software omgeving te werken.

STUDIO

Onze studio is gevestigd in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. De studio is eenvoudig bereikbaar per auto (gratis parkeren) of trein (station Elst).
De studio is uitgerust met diverse hardware synths en software. Daarnaast is de studio akoestisch bewerkt voor een neutrale weergave van het geluid.

WIJ ONDERSTEUNEN / BEVELEN O.A. AAN:

Software / Hardware supported by Lussive Media
Wilt u dat Lussive Media uw producten gaat ondersteunen en aanbevelen? Neem contact op.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...