Waarom zowel Web als Audio diensten vanuit één bedrijf?

In feite is Lussive Media een groot persoonlijke CV, gegoten in de vorm van een bedrijf.
Alle vanuit Lussive Media aangeboden diensten sluiten direct aan op de interesses, ervaring en persoonlijke eigenschappen van mijzelf. Onne Witjes

Sinds de jaren 90 ontwikkel ik in CODE, PIXELS, FREQUENTIES, BEATS en de laatste jaren ontwikkel ik vooral mijzelf als mens.
Wat past je wel, wat past je niet. Een belangrijk kernwaarde in de bedrijfsactiviteiten van Lussive Media is dat facilitering van gedeeld succes de grote gemene deler is.
Kort gezegd; Lussive Media helpt graag in het uitzetten van de weg naar succes voor anderen op zakelijk en creatief gebied.
Mixage, mastering en muziek cursussen om de kwaliteit van muziek producties en producers te verbeteren. Websites om het (online) succes van onze klanten te vergroten.

Lussive Media is in 2010 opgericht en is ontstaan uit een passie voor CODE bits & beats.
Onne Witjes heeft Mediatechnologie gestudeerd en heeft daardoor een brede opleiding genoten op gebied van audio, video, ict, web, design, projectmanagement en marketing. Na zijn studie heeft hij jaren als web ontwikkelaar, project manager en teamleider development gewerkt.
Als DJ / Producer heeft hij over de hele wereld opgetreden. Van het Gelredome en de Amsterdam Rai tot de Hollywood Boulevard, Las Vegas Motorway en de Sydney Showground

Naast Lussive Media werkt Onne als Quality Assurance & Control medewerker en Product Manager bij een vooraanstaand E-commerce bedrijf.
Usability en goed functionerende software staan hierdoor hoog in het vaandel.

Mede hierdoor is de klantenkring van Lussive Media beperkt. Informeer naar mogelijkheden op basis van project omvang en deadline.

Kennis & Creatie(f) sinds 1983

Ontwikkeling in kennis en creatie. Met daarbij de f als regelmatige toevoeging op creatie. Creatieve energie, ingezet tot het behalen van wederzijds succes.

After you have typed in some text, hit ENTER to start searching...