EEN WEBSITE of WEBWINKEL VAN LUSSIVE MEDIA


Website (WordPress & maatwerk)

Online succes met uw website

Door meer dan tien jaar ervaring met het maken van websites, weten wij hoe we een succesvolle website kunnen maken die klaar is voor de toekomst. Maak je geen zorgen over browser ondersteuning, ingewikkelde CMS systemen (Content beheer) en ouderwetse grafische ontwerpen.
Wij hebben ons gespecialiseerd in zakelijke websites, artiesten, dj & producer websites. Na met meerdere content managment systemen gewerkt te hebben, hebben wij gekozen voor het open-source pakket: WordPress.
Door te werken met een open-source pakket, kan er meer tijd besteed worden aan het behalen van succes. Bijvoorbeeld door je pagina teksten optimaal te schrijven voor zoekmachines en je bezoekers.


WordPress

WordPress is een eenvoudig te gebruiken en flexibel CMS systeem, waarmee het onderhouden van je website een gemakkelijke taak zal zijn. Er zijn veel templates en modules beschikbaar, die klaar zijn voor gebruik en naadloos aan kunnen sluiten op je eisen en wensen. Deze templates zijn zo aan te passen dat ze volledig aansluiten bij je gewenste functionaliteit, ontwerp en visie. Enkele van de vele mogelijke opties en toevoegingen zijn: maatwerk modules, evenementen beheer, nieuws, social media integratie (twitter, facebook, google plus), rss feeds, product catalogi, etc.

Aangezien wij vooral werken met voorgeprogrammeerde design templates en codes, kunnen wij snel werken voor een acceptabele totaalprijs.
Meer weten? Neem contact op voor meer informatie & prijzen.


Webwinkel (Magento inclusief veilig online betalen)

Magento webwinkel

Wij gebruiken Magento als ons hoofdplatform voor de ontwikkeling van onze webshops. Magento is een betrouwbaar open-source pakket, dat wereldwijd door veel bedrijven gebruikt wordt. Net als WordPress, werkt Magento met templates en wordt het doorlopend verbeterd door een grote gebruikers groep. Kijk voor een referentie op www.sonpakkie.nl of www.twinklerz.eu. Beide webwinkels zijn gerealiseerd door ons.
Meer weten? Neem contact op voor meer informatie & prijzen.

Magento uitbreidingen

Magento werkt met extensies die toegevoegd kunnen worden aan het basis systeem. In overleg kunnen we kijken wat een geschikte toevoeging zou kunnen zijn binnen de te realiseren webwinkel. Denk bijvoorbeeld aan “eenvoudig en veilig online betalen”, “koppeling met boekhoudpakketten en fulfillment bedrijven” en “inloggen via facebook / social media”.


SOCIAL MEDIA & SEO

Social Media

Heb je hulp nodig bij het opzetten of beheren van je social media accounts zoals Twitter of Facebook? Wil je een speciale online promotie campagne starten? Wil je jouw social media geïntegreerd hebben in je huidige website? Wij leveren een breed scala aan diensten op het gebied van sociale media.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Er is niets magisch aan wat men zoekmachine optimalisatie noemt. Het allereerste dat gedaan moet worden om een eventuele toppositie in zoekmachines te scoren, is zorgen dat jouw website in perfecte staat is. Je website inhoud kan daarnaast een groot verschil maken en dient  zowel op de bezoeker als op de zoekmachine gericht zijn. Verder is het belangrijk dat andere websites naar je website linken en dat er online over de website ‘gepraat’ wordt. Wil je meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.